понеделник, 20 декември 2010 г.

Често задавани въпроси

А) Как избелва зъбите "Brilliant smile"?
Б) За разлика от останалите системи за избелване на зъби "Brilliant smile" използва Хлордиоксид съставка, която нежно почиства и избелва всички петна по зъбите в резултат на което имате една брилянтна усмивка.

А) Чувал съм че избелващите продукти увреждат емайла на зъбите?
Б) Това е вярно за продуктите, които използват като избелващ продукт пероксид или сода. "Brilliant smile" не нарушава целостта на емайла на зъбите и освен това заздравява венците на зъбите.

А) За колко време ще имам видим резултат?
Б) Резултата е в зависимост от състоянието на зъбите ви. Видими резултати може да забележите в рамките на 3-4 дни след като започнете да използвате "Brilliant smile".

А) Brilliant smile по-добър ли е от зъболекар ?
Б) Избелването с домашната система "Brilliant smile" не може да бъде сравнявано с това при зъболекарите причината за това е че професионалното избелване на зъби от стоматолог използва специални формули с високо съдържание на пероксид. Тези формули са много по-бързо действащи, но за сметка на това са и значително много по-скъпи .

А) Колко дълго трябва да използвам "Brilliant smile"?
Б) Препоръчваме ви да използвате "Brilliant smile" два пъти на ден за 5-10 минути в продължение най-много на 14 дни. Винаги, когато използвате продукти за избелване дори различни от "Brilliant smile" трябва да спазвате точно инструкциите за употреба не само за да имате брилянтни резултати, но и за лична безопасност. Дори да оставите избелващия гел по-дълго на зъбите си това няма да доведе до по-бързо избелване или по-бяло.

А) Може ли "Brilliant smile" да се използва вместо нормална паста за зъби?
Б) НЕ, "Brilliant smile" не замества нормалната ви паста за зъби. Поради тази причина трябва да продължите употребата  и на вашата паста за зъби, която ползвате нормално.

А) Трябва ли да посетя зъболекаря си?
Б) Посещението на зъболекар е задължително да се прави поне веднъж на 6 месеца за да се уверите, че зъбите са ви здрави. Преди да започнете употребата на "Brilliant smile" не е необходимо да се консултирате с вашия зъболекар, но ако решите може да се консултирате с него.

А) Има ли странични ефекти от употребата на "Brilliant smile"?
Б)няма странични ефекти от употребата на системата за домашно избелване "Brilliant smile". По време на процедурите може да усетите леко изтръпване това е нормално, но ако продължава по-дълго спрете употребата на "Brilliant smile" и се консултирате  с личния си стоматолог.

А) При всички ли резултатите са еднакви?
Б) При всички, които са използвали "Brilliant smile" се наблюдава избелване на зъбите, но степента, до която ще достигне бялото зависи от различни фактори. Продължителност на употреба, степен на белота на зъбите преди началото, наличие на вредни навици и пр.

А) Какъв е вкуса на продукта?
Б) Гела за избелване има приятен ментолов вкус

А) Има ли ограничения при ползването на продукта?
Б) Не препоръчваме да бъде използван от бременни жени и кърмачки. Няма данни да оказва негативно влияние, но продукта не е бил тестван върху тази категория жени в лабораторни условия поради, което няма как да ви го препоръчаме! Също така не го препоръчваме и за лица под 14г. възраст по същите причини.